1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

hojjosh

Discussion in 'Архив - v1' started by Pachwerk, Jul 8, 2012.

1. Pachwerk

Pachwerk Guest

Bans:

1.Ticket Spamming..

2. hojjosh

hojjosh Guest

Az sam hojjosh izvinete za spama moje li da me unbannetee prosto spameh 6tot me griifaha postoqnno no mnogo sujelqvam pls unban me

3. Pachwerk

Pachwerk Guest

Бана ти няма да бъде намален тъй като си нагъл и не си прочел правилата..Можеш да си махнеш бана от тук - http://inn-craft.info/sms_st/unban.php

4. hojjosh

hojjosh Guest

brat nachi ti si pederas s malka pi6ka i te e strah da si dade6 skaipa i da mi go kane6 na glas
    adminite si mislite che mojete da banvate seki no trqbva da se grijite za udobstvoto na igrachite takache chovek unbanvai me

5. Pachwerk

Pachwerk Guest

Хаха бана ти ще бъде одължен и при следващия такъв пост си заминаваш и от форума.Skype - hns.zone обади ми се ако имаш да ми кажеш нещо

6. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

7. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Банът не може да се обжалва. Може да се премахне само чрез СМС ситемата.(2x бан)

8. hojjosh

hojjosh Guest

megaalexcho te diamonds sam gi sabiral 5 chasa taka che ne sam polzval x-ray a i blackDeath323 polzva x-ray takache danno da go bannete

9. hojjosh

hojjosh Guest

blackDeath323 polzva x-ray ama koi go bannva kajete mi de ??? koi go bannva zako samo az da obiram teshkira

10. Pachwerk

Pachwerk Guest

Виждам, че не си грамотен и неможеш да четеш, че писането на латиница е забранено, но какво да се прави.Банът ти няма да бъде премахнат и стига си спамил, че най много да стане перманент + форум бан.

11. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

ъмм... той вече е пернамент :D

Share This Page