Az sam hojjosh izvinete za spama moje li da me unbannetee prosto spameh 6tot me griifaha postoqnno no mnogo sujelqvam pls unban me
Бана ти няма да бъде намален тъй като си нагъл и не си прочел правилата..Можеш да си махнеш бана от тук - http://inn-craft.info/sms_st/unban.php
brat nachi ti si pederas s malka pi6ka i te e strah da si dade6 skaipa i da mi go kane6 na glas adminite si mislite che mojete da banvate seki no trqbva da se grijite za udobstvoto na igrachite takache chovek unbanvai me
Хаха бана ти ще бъде одължен и при следващия такъв пост си заминаваш и от форума.Skype - hns.zone обади ми се ако имаш да ми кажеш нещо
megaalexcho te diamonds sam gi sabiral 5 chasa taka che ne sam polzval x-ray a i blackDeath323 polzva x-ray takache danno da go bannete
blackDeath323 polzva x-ray ama koi go bannva kajete mi de ??? koi go bannva zako samo az da obiram teshkira
Виждам, че не си грамотен и неможеш да четеш, че писането на латиница е забранено, но какво да се прави.Банът ти няма да бъде премахнат и стига си спамил, че най много да стане перманент + форум бан.